Hotel The Noblemen

Overnachting boeken bij Hotel The Noblemen? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel The Noblemen en boek direct.

Hotel The Noblemen in Amsterdam

Hotel The Noblemen is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Hotel The Noblemen verblijft. Op de website van Hotel The Noblemen vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel The Noblemen is een luxe boutique hotel gevestigd aan de Leidsegracht 14 in Amsterdam. Het hotel biedt verschillende kameropties, waaronder Deluxe kamers, Double kamers, Signature kamers en Grand Deluxe kamers. De Deluxe kamers zijn comfortabel en elegant ingericht met innovatieve details die de historische personages van het verleden laten zien. De Double kamers bieden een gezellige en luxe mix met hoge gewelfde plafonds. De Signature kamers zijn de meest luxe kamers met ruime indeling, prachtig uitzicht en hoge plafonds. De Grand Deluxe kamers zijn ideaal voor een romantisch uitje en bieden uitzicht op de weelderige binnentuinen. Het hotel combineert geschiedenis en luxe met unieke en handgemaakte items. Het pand dateert uit 1663 en heeft een rijke geschiedenis uit de Nederlandse Gouden Eeuw. Het hotel beschikt ook over een spa met faciliteiten zoals een sauna, Turkse hammam, bad en multi-jet douche. Gasten hebben toegang tot de spa, die bij de kamerprijs is inbegrepen en kunnen een privésessie boeken bij aankomst.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel The Noblemen, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel The Noblemen? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+The+Noblemen/@52.3674262,4.8857954,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609136c904ed9:0xa67f00c7a31d0814!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3674262!4d4.8857954!16s%2Fg%2F11mx6fhwb2?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Hotel The Noblemen

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl