Hotel de Windketel

Overnachting boeken bij Hotel de Windketel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel de Windketel en boek direct.

Hotel de Windketel in Amsterdam

Hotel de Windketel is een Monument in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Hotel de Windketel verblijft. Op de website van Hotel de Windketel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Monument. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De Windketel is een industrieel monument uit 1897 dat is omgebouwd tot luxeappartement voor twee personen. Het bevindt zich in een autovrije 'ecowijk' met het Westergas-cultuurpark in de buurt en de Amsterdamse Jordaan op tien minuten loopafstand. Het torentje is smaakvol ingericht met Dutch Design en biedt alle moderne comfort. Het appartement heeft een praktisch ingerichte woonkeuken met vloerverwarming, een ruime woonkamer met veel lichtinval en uitzicht op het Watertorenplein, en een romantische zolderslaapkamer met een origineel Aupingbed en bad met douche. De gasten hebben toegang tot een bloemrijke tuin en een terrasje op het zuiden. Het contact kan worden opgenomen via e-mail op info@windketel.nl.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel de Windketel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel de Windketel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+de+Windketel/@52.3847475,4.8681764,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5e27f2c7fb459:0xdea5f85f801888cc!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3847475!4d4.8681764!16s%2Fg%2F1td0fpn4?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Hotel de Windketel

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl