De Groene Tunnel

Overnachting boeken bij De Groene Tunnel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van De Groene Tunnel en boek direct.

De Groene Tunnel in Amsterdam

De Groene Tunnel is een Bed & Breakfast in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij De Groene Tunnel verblijft. Op de website van De Groene Tunnel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De tekst beschrijft The Green Tunnel, een duurzame accommodatie op Amsterdam IJburg. Het biedt de perfecte balans tussen luxe en ecologie, met gebruik van biologisch en fairtrade beddengoed en natuurlijke haar- en lichaamsproducten. De accommodatie is zonne-energie aangedreven en heeft een mooie tuin en drijvend terras aan het water. Er zijn twee tweepersoonsbedden en gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Het is gelegen in een nieuwe wijk met opvallende architectuur, een levendige haven, restaurants, winkels, een park en een stadstrand. Met de tram ben je binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam. Voor vragen en boekingen kun je contact opnemen via telefoon, WhatsApp of e-mail.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van De Groene Tunnel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij De Groene Tunnel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/De+Groene+Tunnel/@52.3561493,4.9913847,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c60ebbed96f86d:0x8230c58f22adad58!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3561493!4d4.9913847!16s%2Fg%2F12hl55mqd?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. De Groene Tunnel

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl