Westervilla

Overnachting boeken bij Westervilla? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Westervilla en boek direct.

Westervilla in Amsterdam

Westervilla is een Restaurant in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Westervilla verblijft. Op de website van Westervilla vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Restaurant. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

WesterVilla is een boutique hotel en restaurant gelegen aan de rand van het populaire Westerpark in Amsterdam. Het volledig gerenoveerde pand biedt comfortabele hotelkamers, een restaurant met plek voor meer dan 70 gasten en een privéruimte die afgehuurd kan worden voor evenementen. Het hotel ligt dicht bij het centrum van Amsterdam en is daardoor een ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen. Het restaurant serveert indrukwekkende gerechten, mooie wijnen en heerlijke cocktails geïnspireerd door invloeden van over de hele wereld. De hotelkamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van moderne voorzieningen. WesterVilla biedt tevens de mogelijkheid om de volledige locatie af te huren voor trouwerijen en andere evenementen. Het team van WesterVilla staat klaar om gasten te verwelkomen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Westervilla, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Westervilla? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Westervilla/@52.3845737,4.861805,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5e3778c3bed69:0x66c996f20b78f054!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3845737!4d4.861805!16s%2Fg%2F11h3l4cpy2?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Westervilla

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl