Hotel Unplugged

Overnachting boeken bij Hotel Unplugged? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Unplugged en boek direct.

Hotel Unplugged is een Hotel in Rotterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Rotterdam terwijl je bij Hotel Unplugged verblijft. Op de website van Hotel Unplugged vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Unplugged is een klein en technologisch geavanceerd boetiekhotel in het hart van Rotterdam. Het hotel biedt een unieke ervaring met een strak en modern design, high-tech voorzieningen en een geweldige locatie. Gasten kunnen inchecken bij het zusterhotel Hotel Emma, aangezien Hotel Unplugged geen traditionele receptie heeft. De kamers zijn ontworpen voor ultiem comfort en hebben comfortabele bedden en unieke badkamerontwerpen. Het hotel maakt ook gebruik van technologie om het verblijf gemakkelijker te maken. Er zijn verschillende kamertypes beschikbaar, zoals The Standard, The Superior, The Standard Plus en The Superior Plus. Rotterdam wordt beschreven als een stad waar dromen uitkomen en staat bekend om zijn harde werkersmentaliteit. Gasten hebben positieve beoordelingen achtergelaten over de kamers, het design en de vriendelijke service van het personeel. Als je direct boekt via de hotelwebsite, ontvang je een 10% korting op je verblijf.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Unplugged, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Unplugged? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Unplugged/@51.9169181,4.4738895,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c434a04a5bfffb:0xc77b3c48d303704c!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9169181!4d4.4738895!16s%2Fg%2F11h6fmm83s?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Rotterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Rotterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Hotel Unplugged

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl