art'otel amsterdam

Overnachting boeken bij art'otel amsterdam? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van art'otel amsterdam en boek direct.

art'otel amsterdam in Amsterdam

art'otel amsterdam is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij art'otel amsterdam verblijft. Op de website van art'otel amsterdam vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De tekst beschrijft verschillende aspecten van het art'otel in Amsterdam. Het hotel biedt een levendige en inspirerende ervaring met kunst, design, gastronomie en evenementen. Het hotel heeft meer dan 120 unieke sculpturen van Atelier van Lieshout, een bekende Nederlandse kunstenaar. Gasten kunnen genieten van een verblijf in stijlvolle kamers, dineren in het ARCA Restaurant met Portugese-Aziatische gerechten van chef-kok Henrique Sá Pessoa, en deelnemen aan workshops en evenementen in de art'otel Gallery. Het hotel heeft ook voorzieningen zoals een zwembad, een fitnessruimte en fietsverhuur. Verschillende arrangementen en pakketten worden aangeboden, waaronder een Pride Package en een Gourmet Experience. Gasten kunnen ook genieten van de centrale locatie van het hotel, tegenover het Centraal Station van Amsterdam.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van art'otel amsterdam, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij art'otel amsterdam? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/art'otel+amsterdam/@52.37764,4.89716,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609b7fba66d91:0xb946d5bb6074f960!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.37764!4d4.89716!16s%2Fg%2F12hq82gmb?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. art'otel amsterdam

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl