Canal House - part of A Curious Group of Hotels

Overnachting boeken bij Canal House - part of A Curious Group of Hotels? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Canal House - part of A Curious Group of Hotels en boek direct.

Canal House - part of A Curious Group of Hotels in Amsterdam

Canal House - part of A Curious Group of Hotels is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Canal House - part of A Curious Group of Hotels verblijft. Op de website van Canal House - part of A Curious Group of Hotels vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Canal House is een historisch boetiekhotel in Amsterdam, gelegen aan de beroemde Keizersgracht. Het hotel heeft prachtige privétuinen en is ingericht met luxe materialen in een palet van rijke purpels, kopers en diepzwart. Het bestaat uit drie zeventiende-eeuwse koopmanshuizen en bevindt zich in het hart van de Jordaan, het culturele centrum van Amsterdam. Het hotel beschikt over een mooie grote kamer met uitzicht op de privétuin, een chique en stijlvolle bar en een prachtige privétuin waar gasten kunnen genieten van een drankje. Daarnaast zijn er ook de Zomerhuis en de Tuinhuis, die beide kunnen worden gehuurd voor privé-evenementen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Canal House - part of A Curious Group of Hotels, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Canal House - part of A Curious Group of Hotels? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Canal+House+-+part+of+A+Curious+Group+of+Hotels/@52.3762638,4.8863384,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609c50aa02903:0x5761c7d021bff465!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3762638!4d4.8863384!16s%2Fg%2F1jljzz_3n?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Canal House - part of A Curious Group of Hotels

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl