Leonardo Royal Hotel Amsterdam

Overnachting boeken bij Leonardo Royal Hotel Amsterdam? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Leonardo Royal Hotel Amsterdam en boek direct.

Leonardo Royal Hotel Amsterdam in Amsterdam

Leonardo Royal Hotel Amsterdam is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Leonardo Royal Hotel Amsterdam verblijft. Op de website van Leonardo Royal Hotel Amsterdam vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Leonardo Royal Hotel Amsterdam is gelegen aan het water en biedt een prachtig uitzicht op de stad. Het hotel is modern en heeft een hip design. Het beschikt over een sauna, een fitnessruimte, een bar en een restaurant. Het hotel heeft 490 kamers verdeeld over 18 verdiepingen, waaronder Junior Suites en Royal Suites. Er is ook een speciale Comfort Queen Room. Het hotel biedt een duurzaam verblijf, waarbij de schoonmaakdienst alleen wordt aangeboden als gasten daar expliciet om vragen. Gasten kunnen ook lid worden van de Leonardo AdvantageCLUB en profiteren van 10% korting op hun verblijf. Het hotel heeft ook verschillende diensten en activiteiten, zoals een ontbijtbuffet, een restaurant en een bar. Daarnaast zijn er vergaderzalen, een businesscentrum en een conferentietechnologie beschikbaar voor zakelijke gasten. Het hotel heeft ook een eigen parkeerplaats en oplaadstation voor elektrische voertuigen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Leonardo Royal Hotel Amsterdam, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Leonardo Royal Hotel Amsterdam? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Leonardo+Royal+Hotel+Amsterdam/@52.332426,4.917847,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c60bcd727866fd:0xc106eef71e5401f2!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.332426!4d4.917847!16s%2Fg%2F11f6b7sxl2?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Leonardo Royal Hotel Amsterdam

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl