XO Hotels Park West

Overnachting boeken bij XO Hotels Park West? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van XO Hotels Park West en boek direct.

XO Hotels Park West in Amsterdam

XO Hotels Park West is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij XO Hotels Park West verblijft. Op de website van XO Hotels Park West vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het XO Hotels Park West is een 4-sterrenhotel gelegen in een voormalig kantoorgebouw in Amsterdam-West. Het hotel beschikt over gerenoveerde kamers, een ontbijtzaal en een receptie. Het is gunstig gelegen naast de A10 snelweg en op loopafstand van het Sloterdijk Station. Met de tram voor de deur ben je binnen 20 minuten in het centrum van Amsterdam. Het hotel biedt verschillende kameropties, waaronder een tweepersoonskamer, driepersoonskamer en vierpersoonskamer. Er is ook een ontbijtrestaurant dat dagelijks geopend is. Het hotel heeft een eigen parkeergarage en biedt ook de mogelijkheid om fietsen te huren. Het is een niet-rokers en niet-alcoholisch hotel en huisdieren zijn niet toegestaan.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van XO Hotels Park West, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij XO Hotels Park West? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/XO+Hotels+Park+West/@52.385601,4.8470597,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5e260c48ea3bf:0xcce2c2ab9e41d0d0!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.385601!4d4.8470597!16s%2Fg%2F11xbgplpy?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. XO Hotels Park West

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl