MEININGER Hotel Amsterdam City West

Overnachting boeken bij MEININGER Hotel Amsterdam City West? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van MEININGER Hotel Amsterdam City West en boek direct.

MEININGER Hotel Amsterdam City West in Amsterdam

MEININGER Hotel Amsterdam City West is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij MEININGER Hotel Amsterdam City West verblijft. Op de website van MEININGER Hotel Amsterdam City West vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het MEININGER Hotel Amsterdam City West is een gunstig gelegen hotel nabij het treinstation Sloterdijk. Het hotel biedt gemakkelijke toegang tot het centrum van Amsterdam en de luchthaven Schiphol. Het hotel is geschikt voor verschillende soorten reizigers, zoals backpackers, zakenreizigers en gezinnen. Gasten kunnen genieten van voorzieningen zoals gratis WiFi en fietsverhuur. Het hotel heeft ook gedeelde kamers en slaapzalen voor groepen en schoolreisjes. Bezienswaardigheden zoals het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum zijn gemakkelijk te bereiken vanaf het hotel. Gasten kunnen ook genieten van festivals in de buurt van het hotel, zoals het Music On festival en het Loveland festival.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van MEININGER Hotel Amsterdam City West, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij MEININGER Hotel Amsterdam City West? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/MEININGER+Hotel+Amsterdam+City+West/@52.3906231,4.8376325,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5e2f61f0e86c5:0x1e53a36c86eef59a!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3906231!4d4.8376325!16s%2Fg%2F1tfkpyw8?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. MEININGER Hotel Amsterdam City West

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl