Eric Vökel Amsterdam Suites

Overnachting boeken bij Eric Vökel Amsterdam Suites? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Eric Vökel Amsterdam Suites en boek direct.

Eric Vökel Amsterdam Suites in Amsterdam

Eric Vökel Amsterdam Suites is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Eric Vökel Amsterdam Suites verblijft. Op de website van Eric Vökel Amsterdam Suites vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Als je via de website boekt, ontvang je een gratis ontbijtmand bij Eric Vökel Amsterdam Suites. De accommodatie ligt op een rustige straat naast het centraal station en op een steenworp afstand van het stadscentrum. Het biedt designerappartementen met 1-3 slaapkamers en uitzicht op de IJ-rivier en het stadscentrum. De appartementen zijn ontworpen in een mix van Nordic design en mediterrane sfeer. Er zijn verschillende appartementen beschikbaar, variërend van een penthouse met 1 slaapkamer en uitzicht op de IJ-rivier tot een appartement met 3 slaapkamers en uitzicht op de rivier. De accommodatie biedt ook persoonlijke assistentie en 24/7 self check-in. Daarnaast is er een gratis ontbijtmand beschikbaar bij boeking via de website. De locatie van de accommodatie is ideaal, dicht bij de stad en omgeven door winkels en restaurants. Het vervoer naar de accommodatie is ook gemakkelijk, met een officiële taxistandplaats voor de deur en een treinstation op 5 minuten loopafstand. Kortom, Eric Vökel Amsterdam Suites biedt comfortabele en goed gelegen appartementen met een gratis ontbijtmand bij boeking via de website.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Eric Vökel Amsterdam Suites, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Eric Vökel Amsterdam Suites? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Eric+V%C3%B6kel+Amsterdam+Suites/@52.3775443,4.9069604,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609b0637bc0c7:0xeedf4c073d5f0232!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3775443!4d4.9069604!16s%2Fg%2F11bz0l201w?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Eric Vökel Amsterdam Suites

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl