Swissôtel Amsterdam

Overnachting boeken bij Swissôtel Amsterdam? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Swissôtel Amsterdam en boek direct.

Swissôtel Amsterdam in Amsterdam

Swissôtel Amsterdam is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Swissôtel Amsterdam verblijft. Op de website van Swissôtel Amsterdam vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Swissotel Amsterdam wordt over het algemeen goed beoordeeld door reizigers. Het hotel heeft een zeer gunstige locatie, op loopafstand van het treinstation, het stadscentrum en vele bezienswaardigheden. De kamers zijn mooi en goed uitgerust. Er zijn echter enkele klachten over de airconditioning, die niet voldoende is tijdens warm weer. Bovendien zijn er klachten over de service, zoals het niet erkennen van Accor-leden en het niet aanbieden van welkomstdrankjes, tenzij je een gold member bent. Ondanks deze punten van kritiek, biedt het hotel verschillende aantrekkelijke aanbiedingen en is het gemakkelijk te bereiken.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Swissôtel Amsterdam, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Swissôtel Amsterdam? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Swiss%C3%B4tel+Amsterdam/@52.3736102,4.8933273,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609c7182d2ae9:0x9e8c58ad7ad2bbcd!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3736102!4d4.8933273!16s%2Fm%2F03cqpj_?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Swissôtel Amsterdam

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl