Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park

Overnachting boeken bij Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park en boek direct.

Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park in Amsterdam

Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park verblijft. Op de website van Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park is een 5-sterrenhotel gelegen in het Oosterpark in Amsterdam. Het hotel biedt een unieke combinatie van het groene Oosterpark en het bruisende centrum van Amsterdam. De kamers zijn licht, sereen en elegant ingericht en voorzien van luxe bedden, fijne beddengoed en kunstwerken die speciaal voor elke kamer zijn geselecteerd. Het hotel beschikt over verschillende restaurants en bars, zoals het VanOost Restaurant, Spring Cafe Brasserie en Fitz's Bar. Daarnaast zijn er ook elegante salons beschikbaar voor bruiloften, verjaardagen en babyshowers. Voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen biedt het hotel ook diverse mogelijkheden. Gasten kunnen ontspannen in de Urban Spa, waar diverse wellnessfaciliteiten zoals massages, schoonheidsbehandelingen, een sauna en een fitnessruimte worden aangeboden. Het hotel biedt ook faciliteiten zoals valet parking, conciërgeservice en een exclusieve Living voor gasten. Daarnaast is er een Pillows Shop waar exclusieve producten kunnen worden gekocht en worden er speciale aanbiedingen aangeboden bij directe boekingen via de officiële website. Gasten kunnen ook Amsterdam ontdekken vanuit het hotel, dat gunstig gelegen is in een levendige handelsstad.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Pillows+Grand+Boutique+Hotel+Maurits+at+the+Park/@52.3621916,4.9196837,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6099e2508083f:0x67549c90e57fa704!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3621916!4d4.9196837!16s%2Fg%2F11smpr33q1?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl