INK Hotel Amsterdam - MGallery

Overnachting boeken bij INK Hotel Amsterdam - MGallery? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van INK Hotel Amsterdam - MGallery en boek direct.

INK Hotel Amsterdam - MGallery in Amsterdam

INK Hotel Amsterdam - MGallery is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij INK Hotel Amsterdam - MGallery verblijft. Op de website van INK Hotel Amsterdam - MGallery vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

INK Hotel Amsterdam - MGallery is een luxe designhotel in het centrum van Amsterdam. Het hotel is gevestigd in een historisch gebouw dat vroeger diende als de thuisbasis van de Nederlandse krant 'De Tijd'. Het hotel biedt 149 stijlvolle kamers met moderne faciliteiten zoals gratis WiFi en airconditioning. Het hotel is gunstig gelegen in de buurt van verschillende populaire bezienswaardigheden zoals De Dam en de Kalverstraat, en op loopafstand van het trein- en tramstation. Gasten kunnen genieten van een all-day dining ervaring in het restaurant PRESSROOM Amsterdam, dat bekend staat om zijn moderne klassiekers met pure en eenvoudige smaken. Het hotel heeft een beoordeling van 4.6/5 op basis van 2,080 beoordelingen en biedt gratis WiFi en een fitnesscentrum. Het INK Hotel Amsterdam is een uitstekende keuze voor een verblijf in Amsterdam.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van INK Hotel Amsterdam - MGallery, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij INK Hotel Amsterdam - MGallery? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/INK+Hotel+Amsterdam+-+MGallery/@52.3754828,4.8930435,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609c7b2c67e9f:0xa0d402936d316185!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3754828!4d4.8930435!16s%2Fg%2F1tg9rx0c?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. INK Hotel Amsterdam - MGallery

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl