Villa Yburg

Overnachting boeken bij Villa Yburg? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Villa Yburg en boek direct.

Villa Yburg in Amsterdam

Villa Yburg is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Villa Yburg verblijft. Op de website van Villa Yburg vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

B&B Villa Yburg Amsterdam is een luxe bed and breakfast gelegen in het moderne en trendy Oost-Amsterdam genaamd Yburg. De accommodatie is goed gelegen en de tram nummer 26 biedt een uitstekende verbinding naar het centrum, dat slechts 12 minuten verwijderd is. De tram rijdt elke 5-7 minuten. Parkeren is gratis beschikbaar. De kamers en exclusieve privébadkamers bevinden zich in een aparte vleugel van de villa, wat zorgt voor veel privacy. De douche is favoriet bij de gasten en het bad is gescheiden van de douche. De grote tweepersoonskamer met queensize bed biedt een goede nachtrust in Amsterdam. Ontbijt is op aanvraag beschikbaar en kan worden geserveerd op het zonnige dakterras, in de centrale keuken of op de kamer. De accommodatie geeft de voorkeur aan stellen van 30 jaar en ouder, maar er kan op verzoek een extra eenpersoonsbed worden geplaatst voor een derde persoon. Villa Yburg is gelegen op een van de meest exclusieve en trendy eilanden in Nederland en is een uitstekende uitvalsbasis om Amsterdam en andere bezienswaardigheden in Nederland te bezoeken.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Villa Yburg, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Villa Yburg? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Villa+Yburg/@52.3531381,4.9933699,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c60ebcbf953fa7:0x1be65a4943f1a785!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3531381!4d4.9933699!16s%2Fg%2F11dzdbyq_y?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Villa Yburg

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl