Marbles Inn

Overnachting boeken bij Marbles Inn? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Marbles Inn en boek direct.

Marbles Inn in Amsterdam

Marbles Inn is een Bed & Breakfast in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Marbles Inn verblijft. Op de website van Marbles Inn vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Marbles Inn Bed & Breakfast is een gezellige B&B in Amsterdam, gebouwd in de oude Amsterdamse traditie van de grachtenpanden. Het heeft vier verdiepingen, hoge plafonds en ligt naast een gracht. De kamers hebben veel daglicht door de grote ramen en een ruime eigen badkamer. Marbles Inn bevindt zich in de nieuwste wijk van Amsterdam, genaamd IJburg. IJburg is een verzameling kunstmatige eilanden, teruggewonnen van de voormalige Zuiderzee, nu het IJsselmeer. Tram 26 rijdt regelmatig binnen 15 minuten naar het stadscentrum (Centraal Station). 's Nachts neemt bus 289 de dienst over. Bus 66 rijdt regelmatig naar het zuidoosten van de stad binnen 20 minuten, waar grote locaties zoals de Johan Cruijff ArenA en de Ziggo Dome zich bevinden. André van Leeuwen, de gastheer, helpt graag met het vinden van de weg in de stad, geeft advies over bezienswaardigheden en raadt leuke bars en restaurants aan. Je kunt reserveren via de website en er zijn ook contactgegevens beschikbaar.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Marbles Inn, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Marbles Inn? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Marbles+Inn/@52.355738,4.9973393,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c60ebdc056d205:0x32dd93cadb25a746!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.355738!4d4.9973393!16s%2Fg%2F11g6p3l098?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Marbles Inn

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl