Conscious Hotel Vondelpark

Overnachting boeken bij Conscious Hotel Vondelpark? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Conscious Hotel Vondelpark en boek direct.

Conscious Hotel Vondelpark in Amsterdam

Conscious Hotel Vondelpark is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Conscious Hotel Vondelpark verblijft. Op de website van Conscious Hotel Vondelpark vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Vondelpark is een stijlvol hotel met een groen interieur en een lobby waar je je meteen thuis voelt. De lobby heeft een roze bar waar je kunt genieten van biologische en vegetarische snacks en drankjes. In de kamers kun je je flexibiliteit testen met een hula hoop en yoga mat. Het hotel biedt ook een Culinary Package Deal inclusief diner en ontbijt. Daarnaast is er een privéparkeerplaats beschikbaar voor €30 per nacht en heeft het hotel een groen dak. In de lobby kun je ontspannen na een drukke dag en er is zelfs de mogelijkheid om pizza te eten en spelletjes te spelen. Je kunt Amsterdam verkennen als een local door een fiets te huren voor €15 per dag. Het hotel biedt comfortabele bedden van Royal Dutch Auping voor een heerlijke nachtrust. Het inchecken kan online of via self check-in tablets en er is altijd iemand beschikbaar voor ondersteuning. Het hotel bevindt zich op een gunstige locatie, op korte afstand van de luchthaven, het centraal station, het stadscentrum en het Vondelpark. Parkeren is mogelijk in de privéparkeerplaats van het hotel voor €30 per nacht. Hotel Vondelpark maakt deel uit van de Conscious Hotels groep, samen met Hotel Amsterdam City, Boutique hotel Amsterdam Museum Square en Hotel Westerpark.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Conscious Hotel Vondelpark, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Conscious Hotel Vondelpark? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Conscious+Hotel+Vondelpark/@52.3578415,4.8565712,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5e20f7f6828cd:0xcb8af73a32864096!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3578415!4d4.8565712!16s%2Fg%2F1tdw2nnq?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Conscious Hotel Vondelpark

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl