Strandhotel Nassau Bergen

Overnachting boeken bij Strandhotel Nassau Bergen? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Strandhotel Nassau Bergen en boek direct.

Strandhotel Nassau Bergen in Bergen aan Zee

Strandhotel Nassau Bergen is een Hotel in Bergen aan Zee. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bergen aan Zee terwijl je bij Strandhotel Nassau Bergen verblijft. Op de website van Strandhotel Nassau Bergen vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Strandhotel Nassau-Bergen is een idyllische plek gelegen tussen de duinen en het strand van Bergen aan Zee. Het hotel heeft 40 comfortabele kamers met prachtig uitzicht op de Noordzee, het strand of het duingebied. De kamers zijn uitgerust met een eigen toilet, bad of douche, comfortabele bedden en digitale televisie. Het hotel biedt ook smaakvolle menukaarten met verse ingrediënten, een uitgebreid ontbijtbuffet, een seizoensgebonden verwarmd privézwembad en faciliteiten voor vergaderingen. Het hotel is huisdiervriendelijk en biedt gratis parkeergelegenheid. Klanten hebben positieve ervaringen met de locatie, het vriendelijke personeel en de schone kamers.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Strandhotel Nassau Bergen, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Strandhotel Nassau Bergen? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Strandhotel+Nassau+Bergen/@52.6597289,4.6291836,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47cf591ecf91e7bf:0xa90a7c803594c319!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.6597289!4d4.6291836!16s%2Fg%2F1tfrr4zz?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bergen aan Zee? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bergen aan Zee pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bergen aan Zee
  2. Strandhotel Nassau Bergen

Meer in Bergen aan Zee

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl