DuinHotel Texel

Overnachting boeken bij DuinHotel Texel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van DuinHotel Texel en boek direct.

DuinHotel Texel in De Koog

DuinHotel Texel is een Hotel in De Koog. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van De Koog terwijl je bij DuinHotel Texel verblijft. Op de website van DuinHotel Texel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

DuinHotel Texel is een gastvrij familiehotel gelegen in de badplaats De Koog op Texel. Het hotel ligt op loopafstand van het strand en het centrum, en naast natuurgebieden De Nederlanden en de Muy. Het hotel heeft 12 tweepersoonskamers waarop op aanvraag een extra bed of babybed geplaatst kan worden. Huisdieren zijn welkom in de kamers op de begane grond. Alle kamers zijn rookvrij en hebben gratis WiFi. In de gezellige lounge wordt het ontbijt geserveerd en kunt u in de middag en avond genieten van een drankje of een hapje. Het hotel beschikt ook over een terras. Fietsen en e-bikes kunnen gehuurd worden en er is een afsluitbare fietsenstalling aanwezig. Het hotel heeft positieve beoordelingen ontvangen van gasten en heeft verschillende contactmogelijkheden voor reserveringen en vragen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van DuinHotel Texel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij DuinHotel Texel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/DuinHotel+Texel/@53.1034149,4.7717958,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47cf3abd6a39fa11:0xd21e040729624501!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.1034149!4d4.7717958!16s%2Fg%2F11csbq9qdp?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in De Koog? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze De Koog pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. De Koog
  2. DuinHotel Texel

Meer in De Koog

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl