The Island Life

Overnachting boeken bij The Island Life? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van The Island Life en boek direct.

The Island Life in De Koog

The Island Life is een Vakantieappartement in De Koog. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van De Koog terwijl je bij The Island Life verblijft. Op de website van The Island Life vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Vakantieappartement. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

The Island Life op Texel biedt luxe accommodaties en een ontspannen sfeer voor een ultiem genietverblijf. Ze hebben verschillende accommodaties, waaronder Beach Houses, een appartement, een vakantiehuis met een privé jacuzzi en diverse B&B kamers. Daarnaast bieden ze ook extra's aan zoals ontbijt, massages, jacuzzi's en sauna's. Voor sportieve activiteiten kunnen gasten terecht bij Tennis Gouden Smashers en Golf Clinic. Ook kunnen ze genieten van Bourgondisch eten bij Taveerne Texel en kunnen ze fietsen huren om het eiland te verkennen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van The Island Life, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij The Island Life? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/The+Island+Life/@53.088721,4.773907,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47cf3a8369be51f3:0xd4568bb7fa145ab3!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.088721!4d4.773907!16s%2Fg%2F11cm_40r_x?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in De Koog? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze De Koog pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. De Koog
  2. The Island Life

Meer in De Koog

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl