Conscious Hotel Westerpark

Overnachting boeken bij Conscious Hotel Westerpark? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Conscious Hotel Westerpark en boek direct.

Conscious Hotel Westerpark in Amsterdam

Conscious Hotel Westerpark is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Conscious Hotel Westerpark verblijft. Op de website van Conscious Hotel Westerpark vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Dit artikel gaat over het duurzame hotel in Amsterdam genaamd Westerpark. Het hotel heeft 89 kamers en is gevestigd in een monumentaal gebouw. Het hotel is 100% elektrisch, met elektriciteit afkomstig van hun eigen windmolen in de Amsterdamse haven. Alle voeding en drankjes in het hotel zijn 100% biologisch en het ontbijt is volledig vegetarisch. Het hotel biedt ook comfortabele bedden, fietsverhuur en self check-in mogelijkheden. Het hotel heeft ook verschillende faciliteiten, waaronder een restaurant, café, privé dineren en evenementenruimtes. De locatie van het hotel is ideaal, met Schiphol Airport op 16 km afstand, Amsterdam Centraal Station op 2,5 km afstand en het stadscentrum op 2,5 km afstand. Gasten kunnen hun auto parkeren in de Q-park Westergasfabriek garage. Het hotel maakt deel uit van de Conscious Hotels keten, die ook andere hotels in Amsterdam heeft.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Conscious Hotel Westerpark, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Conscious Hotel Westerpark? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Boutiquehotel/@52.3866903,4.8753421,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47c609d4fb64d00b:0x92dfa2afada2e47a?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Conscious Hotel Westerpark

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl