Hotel Casa Amsterdam

Overnachting boeken bij Hotel Casa Amsterdam? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Casa Amsterdam en boek direct.

Hotel Casa Amsterdam in Amsterdam

Hotel Casa Amsterdam is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Hotel Casa Amsterdam verblijft. Op de website van Hotel Casa Amsterdam vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Dit artikel gaat over Hotel Casa in Amsterdam. Casa is al meer dan 65 jaar een thuis voor hotelgasten, studenten en de lokale bevolking. Het hotel heeft kleurrijke kamers waar gasten zich thuis kunnen voelen. Er zijn positieve recensies van gasten die de locatie, de schone kamers en het vriendelijke personeel prijzen. Daarnaast heeft Casa een restaurant genaamd EAST waar de hele dag door ontbijt, lunch en diner worden geserveerd. Ook is er een rooftop bar met een prachtig uitzicht. Het hotel biedt ook ondergrondse parkeergelegenheid en heeft antwoorden op veelgestelde vragen beschikbaar. In de blog van Casa worden verschillende onderwerpen behandeld, zoals Queer & Pride Amsterdam en de beste parken en rooftop bars in Amsterdam.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Casa Amsterdam, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Casa Amsterdam? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Casa+Amsterdam/@52.3499527,4.9186039,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c60978b33ac2bb:0x5b0599a83d21612b!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3499527!4d4.9186039!16s%2Fg%2F11bx1c5nnd?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Hotel Casa Amsterdam

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl