The College Hotel Amsterdam, Autograph Collection

Overnachting boeken bij The College Hotel Amsterdam, Autograph Collection? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van The College Hotel Amsterdam, Autograph Collection en boek direct.

The College Hotel Amsterdam, Autograph Collection in Amsterdam

The College Hotel Amsterdam, Autograph Collection is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij The College Hotel Amsterdam, Autograph Collection verblijft. Op de website van The College Hotel Amsterdam, Autograph Collection vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

The College Hotel Amsterdam, Autograph Collection is een trendy hotel in Oud-Zuid, gevestigd in een historisch gebouw dat vroeger een school was. Het hotel biedt unieke kamers, elk met zijn eigen bijzonderheden uit het verleden. Het is ook een ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen, waarbij speciale wensen worden vervuld. Het hotel heeft ook een restaurant genaamd Mondi, dat Caribische gerechten serveert en een prachtig terras heeft. Gasten kunnen ook genieten van een heerlijk ontbijt en gebruik maken van faciliteiten zoals een foodbar, vergaderzalen, fietsverhuur en een receptie die museumtickets verkoopt. Het hotel maakt deel uit van de Autograph Collection van Marriott Bonvoy.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van The College Hotel Amsterdam, Autograph Collection, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij The College Hotel Amsterdam, Autograph Collection? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/The+College+Hotel+Amsterdam,+Autograph+Collection/@52.3527765,4.8837348,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609f16c7c3dab:0x1e3381b533ed8972!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3527765!4d4.8837348!16s%2Fg%2F1n36g4qnp?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. The College Hotel Amsterdam, Autograph Collection

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl