Cityview Hotel

Overnachting boeken bij Cityview Hotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Cityview Hotel en boek direct.

Cityview Hotel in Amsterdam

Cityview Hotel is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Cityview Hotel verblijft. Op de website van Cityview Hotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het City View Hotel is ideaal gelegen in een kleine straat tussen de beroemde Amsterdamse grachten en de trendy Haarlemmerstraat. Het hotel bevindt zich in een klein 17e-eeuws gebouw dat in 2019 volledig is gerenoveerd. Ondanks de ouderdom van het gebouw biedt het nu moderne comfort. Binnen 100 meter van het hotel zijn meer dan 40 bars en restaurants te vinden. Bovendien zijn alle bezienswaardigheden van Amsterdam op loopafstand te bereiken. Het hotel is dus een perfecte locatie om te ontspannen en te genieten van alles wat de stad te bieden heeft.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Cityview Hotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Cityview Hotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Boutiquehotel/@52.3798589,4.8927176,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47c609c8e4598cdf:0xeb4239ac1a58a288?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Cityview Hotel

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl