Hotel des Arts

Overnachting boeken bij Hotel des Arts? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel des Arts en boek direct.

Hotel des Arts in Amsterdam

Hotel des Arts is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Hotel des Arts verblijft. Op de website van Hotel des Arts vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Des Arts Amsterdam is een uniek 18e-eeuws monumentaal herenhuis in het hart van Amsterdam. Het hotel heeft 22 kamers die allemaal in 2023 zijn gerenoveerd en vol karakter en sfeer zitten. Het hotel is eigendom van een familie en bevindt zich in het schilderachtige historische centrum van Amsterdam. Accommodaties variëren van eenpersoonskamers tot deluxe suites met uitzicht op de Amstel, evenals grotere kamers voor vier tot vijf personen. In het café en de lounge met uitzicht op de gracht kunt u ontspannen, online gaan en uw dag plannen. Het café is ook uitgerust met een volledige bar. Hotel Des Arts is de perfecte plek voor een ontspannen vakantie, romantisch uitje of stedentrip met vrienden of familie. Het hotel ligt op loopafstand van diverse hoogtepunten van Amsterdam, zoals de Kalverstraat, de bloemenmarkt, het Rembrandtplein en culturele bezienswaardigheden zoals het Anne Frank Huis en het Amsterdam Museum. Het hotel is ook gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en biedt een attente, meertalige staf die er alles aan doet om u zich thuis te laten voelen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel des Arts, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel des Arts? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+des+Arts/@52.3679129,4.8925617,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609c039299cff:0x523dd3a6241ffc96!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3679129!4d4.8925617!16s%2Fg%2F1w15ymv_?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Hotel des Arts

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl