Thuis bij Frans en Els

Overnachting boeken bij Thuis bij Frans en Els? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Thuis bij Frans en Els en boek direct.

Thuis bij Frans en Els in De Cocksdorp

Thuis bij Frans en Els is een Binnenovernachting in De Cocksdorp. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van De Cocksdorp terwijl je bij Thuis bij Frans en Els verblijft. Op de website van Thuis bij Frans en Els vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Binnenovernachting. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Thuis bij Frans en Els is een bed and breakfast gelegen op slechts 1148 voet van het Noordzeestrand in De Cocksdorp, Nederland. Het biedt een terras en fietsverhuur. Het bed and breakfast is eigendom van Frans en Els en biedt gratis parkeergelegenheid en gratis WiFi. De locatie van het bed and breakfast is ideaal, dicht bij het strand en in de buurt van verschillende dorpen en stadjes, zoals De Cocksdorp, De Koog, Den Burg en Oosterend. De gasten zijn zeer tevreden en laten positieve beoordelingen achter, waarin ze onder andere de vriendelijke gastheren, de goede locatie en het heerlijke ontbijt prijzen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Thuis bij Frans en Els, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Thuis bij Frans en Els? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Thuis+bij+Frans+en+Els/@53.1812986,4.8557462,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47cf2ee0df307ba9:0xc97aa3ec92f0d69c!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.1812986!4d4.8557462!16s%2Fg%2F1tdvz464?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in De Cocksdorp? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze De Cocksdorp pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. De Cocksdorp
  2. Thuis bij Frans en Els

Meer in De Cocksdorp

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl