Bed & Breakfast Stadsboerderij de Teerplaats

Overnachting boeken bij Bed & Breakfast Stadsboerderij de Teerplaats? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed & Breakfast Stadsboerderij de Teerplaats en boek direct.

Bed & Breakfast Stadsboerderij de Teerplaats in Arnhem

Bed & Breakfast Stadsboerderij de Teerplaats is een Bed & Breakfast in Arnhem. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Arnhem terwijl je bij Bed & Breakfast Stadsboerderij de Teerplaats verblijft. Op de website van Bed & Breakfast Stadsboerderij de Teerplaats vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

B&B Stadsboerderij de Teerplaats is een Bed en Breakfast gelegen aan de rand van de parken Sonsbeek en Zypendaal in Arnhem. De eigenaar, Joukje, staat bekend om haar gastvrijheid en zorgt ervoor dat de gasten goed kunnen slapen en kunnen genieten van een uitstekend ontbijt. De B&B biedt twee kamers aan, genaamd Zijp en Sons, met verschillende prijzen per nacht. De kamers bevinden zich in een 18e-eeuwse stadsboerderij, waarvan een deel van de oude keuken is verbouwd tot slaapkamer. Naast het comfortabele verblijf biedt de Teerplaats ook een goede locatie voor het bezoeken van bezienswaardigheden in Arnhem, zoals het watermuseum, Huis Zijpendaal, het Openluchtmuseum, Burgers Zoo en het Museum voor de moderne kunst. Daarnaast kunnen gasten genieten van de dieren op het terrein, zoals handtamme geiten. Tenslotte biedt de B&B ook aanschuifdiners aan en heeft het een rijk verleden dat teruggaat tot de 17e eeuw. Voor reserveringen en meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de B&B.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed & Breakfast Stadsboerderij de Teerplaats, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast Stadsboerderij de Teerplaats? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+%26+Breakfast+Stadsboerderij+de+Teerplaats/@51.9942377,5.895863,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7a5a468f165a5:0xf8e672649e52748!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9942377!4d5.895863!16s%2Fg%2F128dgrqnv?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Arnhem? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Arnhem pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Arnhem
  2. Bed & Breakfast Stadsboerderij de Teerplaats

Meer in Arnhem

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl