Van der Valk Hotel Texel-De Koog

Overnachting boeken bij Van der Valk Hotel Texel-De Koog? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Van der Valk Hotel Texel-De Koog en boek direct.

Van der Valk Hotel Texel-De Koog in De Koog

Van der Valk Hotel Texel-De Koog is een Hotel in De Koog. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van De Koog terwijl je bij Van der Valk Hotel Texel-De Koog verblijft. Op de website van Van der Valk Hotel Texel-De Koog vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Texel - De Koog is een comfortabel hotel met 61 kamers, gelegen in de buurt van het centrum van De Koog, de zee en het Nationaal Park Duinen van Texel. Het hotel biedt verschillende faciliteiten, zoals een restaurant, bar, terras, vergaderzalen en gratis parkeergelegenheid. Gasten kunnen genieten van verrassende arrangementen en het ontbijtbuffet, dat zowel voor hotelgasten als voor externe gasten beschikbaar is. Het hotel is onlangs verbouwd en maakt nu deel uit van de Van der Valk Hotelketen. Het restaurant biedt diverse culinaire gerechten, bereid door gepassioneerde chef-koks. Gasten kunnen comfortabel overnachten in sfeervol ingerichte hotelkamers met luxe faciliteiten of in Pelikaan appartementen. Het hotel biedt ook mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten en er zijn vacatures beschikbaar voor geïnteresseerde medewerkers. Daarnaast is er een Van der Valk Giftcard beschikbaar als cadeau-optie. Reserveringen en contactinformatie zijn beschikbaar op de website.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Van der Valk Hotel Texel-De Koog, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Van der Valk Hotel Texel-De Koog? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Van+der+Valk+Hotel+Texel-De+Koog/@53.0816745,4.762211,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47cf3b43205924f9:0x7bb4876463c33125!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.0816745!4d4.762211!16s%2Fg%2F11q_8hfrmv?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in De Koog? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze De Koog pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. De Koog
  2. Van der Valk Hotel Texel-De Koog

Meer in De Koog

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl