Grand Hotel Opduin

Overnachting boeken bij Grand Hotel Opduin? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Grand Hotel Opduin en boek direct.

Grand Hotel Opduin in De Koog

Grand Hotel Opduin is een Hotel in De Koog. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van De Koog terwijl je bij Grand Hotel Opduin verblijft. Op de website van Grand Hotel Opduin vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Grand Hotel Opduin op Texel biedt al meer dan 80 jaar gastvrijheid aan haar gasten. Het hotel is smaakvol, comfortabel en eigentijds, met een heerlijk restaurant. Gasten kunnen ontspannen in de wellness en het zwembad, sporten in de fitnessruimte en spelen in de kinderkamer. Het hotel ligt op loopafstand van het strand en het dorp. Voor een voordelig verblijf kunnen gasten gebruik maken van aanbiedingen, waarbij ze korting krijgen op de overnachting en gratis extraatjes ontvangen bij een verblijf vanaf 2 nachten. Het hotel biedt verschillende soorten kamers, van suites tot vakantiehuizen en appartementen, allemaal voorzien van airconditioning en comfortabele bedden. Het restaurant van het hotel serveert lekker eten met een uitgebreide keuze aan gerechten, gemaakt met lokale producten. Op Texel is er altijd wel iets te doen, zoals wandelen in de natuur, genieten van het lekkerste eten en de leukste activiteiten voor kinderen. Gasten kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief van het hotel om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Grand Hotel Opduin, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Grand Hotel Opduin? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Grand+Hotel+Opduin/@53.0979849,4.7588761,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c784c2104f1c71:0x836159c83841ce77!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.0979849!4d4.7588761!16s%2Fm%2F04crdl0?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in De Koog? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze De Koog pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. De Koog
  2. Grand Hotel Opduin

Meer in De Koog

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl