Bed and Breakfast Amsterdam

Overnachting boeken bij Bed and Breakfast Amsterdam? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed and Breakfast Amsterdam en boek direct.

Bed and Breakfast Amsterdam in Amsterdam

Bed and Breakfast Amsterdam is een Bed & Breakfast in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Bed and Breakfast Amsterdam verblijft. Op de website van Bed and Breakfast Amsterdam vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De tekst beschrijft een Bed & Breakfast in Amsterdam, gelegen aan de Schinkel Canal in de levendige wijk Old-South. De accommodatie biedt een comfortabele en huiselijke suite met een kingsize tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden, een rustig balkon en een volledig uitgeruste keuken. Het is geschikt voor gezinnen, kleine groepen vrienden of een romantisch uitje. Gasten kunnen ook genieten van een privé boottocht door de stad. De B&B heeft positieve recensies ontvangen en biedt gratis tickets voor het Van Gogh Museum aan gasten die rechtstreeks boeken.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed and Breakfast Amsterdam, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed and Breakfast Amsterdam? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+and+Breakfast+Amsterdam/@52.3545549,4.8529259,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5e204d184a799:0xfde1ad6c787a9804!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3545549!4d4.8529259!16s%2Fg%2F1q5bmr9wc?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Bed and Breakfast Amsterdam

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl