Zavor Coffee Experience

Overnachting boeken bij Zavor Coffee Experience? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Zavor Coffee Experience en boek direct.

Zavor Coffee Experience in Schiedam

Zavor Coffee Experience is een Café in Schiedam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Schiedam terwijl je bij Zavor Coffee Experience verblijft. Op de website van Zavor Coffee Experience vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Café. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

In ZaVor Coffee Experience in Schiedam kun je genieten van een ontspannen sfeer in de koffie- en theeschenkerij. Je kunt er ook kiezen voor een snelle coffee to go of takeaway tea. Daarnaast kun je er koffiebonen, losse thee en cadeauartikelen kopen. In de gezellige ambiance kun je genieten van verschillende soorten koffie, thee, frisdranken en alcoholische dranken. Ook zijn er diverse lekkernijen zoals cake, brownies, spekkoek, sandwiches en huisgemaakte gehaktballen verkrijgbaar. Daarnaast is de locatie geschikt voor evenementen, vergaderingen, lunch, diner, productpresentaties, teambuilding en pop-up galerieën, met ruimte voor maximaal 20 personen. Ze bieden ook party catering aan voor thuis, kantoor of bedrijf. Informeer naar de vele mogelijkheden om te genieten van een fantastisch diner of lunch in de mooie ruimte.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Zavor Coffee Experience, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Zavor Coffee Experience? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Zavor+Coffee+Experience/@51.9156095,4.3979053,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4356b27969b85:0xd65f4c2cba76e0e8!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9156095!4d4.3979053!16s%2Fg%2F11ggdyq6hw?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Schiedam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Schiedam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Schiedam
  2. Zavor Coffee Experience

Meer in Schiedam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl