Hotel-café The Windmill

Overnachting boeken bij Hotel-café The Windmill? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel-café The Windmill en boek direct.

Hotel-café The Windmill in Schiedam

Hotel-café The Windmill is een Hotel in Schiedam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Schiedam terwijl je bij Hotel-café The Windmill verblijft. Op de website van Hotel-café The Windmill vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De tekst beschrijft Hotel Cafe The Windmill, gelegen in Schiedam, Nederland. Het hotel biedt een terras, kamers zonder allergenen, gratis WiFi en een bar. Alle kamers hebben een flatscreen-tv met kabelzenders en een eigen badkamer. Het hotel heeft een rookvrij beleid en bevindt zich op 9,4 km van Plaswijckpark. Gasten kunnen biljarten en darten in het hotel. In de buurt van het hotel bevinden zich bezienswaardigheden zoals Diergaarde Blijdorp, Ahoy Rotterdam en TU Delft. Het dichtstbijzijnde vliegveld is Rotterdam The Hague Airport. Let op: deze samenvatting bevat geen specifieke datums.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel-café The Windmill, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel-café The Windmill? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel-caf%C3%A9+The+Windmill/@51.9169845,4.3921561,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c435698c656c8f:0xb1ddaadc25f5ec65!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9169845!4d4.3921561!16s%2Fg%2F1tlwdtrd?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Schiedam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Schiedam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Schiedam
  2. Hotel-café The Windmill

Meer in Schiedam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl