De Schiedamse Suites

Overnachting boeken bij De Schiedamse Suites? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van De Schiedamse Suites en boek direct.

De Schiedamse Suites in Schiedam

De Schiedamse Suites is een Bed & Breakfast in Schiedam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Schiedam terwijl je bij De Schiedamse Suites verblijft. Op de website van De Schiedamse Suites vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De Schiedamse Suites bieden een comfortabele verblijfplaats in een woonwijk op loopafstand van het historische centrum van Schiedam en op slechts 10 minuten afstand van Rotterdam. Er zijn twee suites beschikbaar, de Burgemeestersuite op de eerste verdieping met een aparte badkamer met een groot bad en douche, en de Jeneversuite op de tweede verdieping met een ruime slaapkamer, een aparte extra slaapkamer, een woonkamer en een kleine maar comfortabele badkamer. Er is gratis parkeergelegenheid, een Nespresso koffiemachine en gratis WiFi beschikbaar. Schiedam staat bekend als de jeneverhoofdstad van de wereld en herbergt de grootste windmolens ter wereld en het Jenevermuseum. De windmolens speelden een belangrijke rol in de productie van jenever. Uw gastheer kan u voorzien van alle benodigde informatie om deze typisch Nederlandse iconen te bezoeken.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van De Schiedamse Suites, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij De Schiedamse Suites? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/De+Schiedamse+Suites/@51.912015,4.3946186,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4356c6721a3e3:0x3adde908576d1da7!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.912015!4d4.3946186!16s%2Fg%2F11b73l5yyx?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Schiedam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Schiedam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Schiedam
  2. De Schiedamse Suites

Meer in Schiedam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl