Monkey Tree Stay

Overnachting boeken bij Monkey Tree Stay? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Monkey Tree Stay en boek direct.

Monkey Tree Stay is een Bed & Breakfast in Schiedam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Schiedam terwijl je bij Monkey Tree Stay verblijft. Op de website van Monkey Tree Stay vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Vandaag willen we je Monkey Tree Stay, het project van Dan & An, presenteren. Niet altijd zijn de grote steden de pareltjes. We houden ervan om zijwegen te nemen om te leren en de verborgen pareltjes en de dagelijkse routine van inspirerende mensen te zien. In dit interview ontdek je lokale informatie en de beste plek om te verblijven in Schiedam! Dan & An zijn DNA, zoals ze zichzelf soms noemen. Dan is een interieurbouwer en ik werk in de geestelijke gezondheidszorg. We kregen de kans om het huis van de buren te kopen en het te gebruiken om ons eigen huis uit te breiden. Het is een gebouw uit 1890 en moest aanzienlijk worden gerenoveerd. Ik wilde altijd al een gastenverblijf en Dan was eigenlijk tevreden met zijn werk waarin hij zijn creativiteit kon uiten. We kwamen op het idee toen tatoeëerders, die een gastenverblijf hadden bij Stay Classy Tattoo, Tattoo Artist en mijn zoon Hans Pasztjerik, regelmatig op zoek waren naar een overnachtingsmogelijkheid. En tegelijkertijd zagen we dat er een toename was van toeristen in Schiedam die nauwelijks iets konden boeken. Onze inspiratie voor het decoreren van ons appartement komt van onze reizen naar Berlijn en andere steden in Europa en exotische bestemmingen in Azië en Zuid-Amerika, vooral Pipa Brasil, en we houden van natuurlijke materialen zoals hout en metaal. En we houden van muziek, toevallig hebben we dezelfde smaak.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Monkey Tree Stay, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Monkey Tree Stay? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Monkey+Tree+Stay/@51.9176732,4.3983166,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c43599773fafeb:0x9eaf155c5cffdbd8!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9176732!4d4.3983166!16s%2Fg%2F11tmzg5rmw?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Schiedam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Schiedam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Monkey Tree Stay

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl