Landgoed Hotel-Restaurant Groot Warnsborn B.V.

Overnachting boeken bij Landgoed Hotel-Restaurant Groot Warnsborn B.V.? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Landgoed Hotel-Restaurant Groot Warnsborn B.V. en boek direct.

Landgoed Hotel-Restaurant Groot Warnsborn B.V. in Arnhem

Landgoed Hotel-Restaurant Groot Warnsborn B.V. is een Hotel in Arnhem. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Arnhem terwijl je bij Landgoed Hotel-Restaurant Groot Warnsborn B.V. verblijft. Op de website van Landgoed Hotel-Restaurant Groot Warnsborn B.V. vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Landgoed Groot Warnsborn is een luxe hotel waar je kunt overnachten, culinair kunt eten en ontspannen kunt vergaderen. Het hotel is gelegen op een landgoed van 750 hectare, wat zorgt voor een unieke ervaring en de mogelijkheid om even helemaal weg te zijn van alles. Het hotel heeft een viersterrenbeoordeling en biedt een driegangen keuzemenu in Brasserie De Bron en een 2- of 3-gangen lunchmenu in Restaurant La Belle Source. Hotelgasten kunnen de hele dag terecht in Bar/Brasserie De Bron en op het terras voor versnaperingen. Het hotel heeft ook Warnsborn Suites met prachtig uitzicht en diverse faciliteiten. Gasten hebben positieve beoordelingen gegeven over hun verblijf en bruiloft op het landgoed. Het hotel is geopend voor ontbijt, lunch en diner en het is mogelijk om te reserveren via telefoon, e-mail of digitaal. Het landgoed is gelegen op slechts 5 minuten rijden van het centrum van Arnhem en is goed bereikbaar.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Landgoed Hotel-Restaurant Groot Warnsborn B.V., waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Landgoed Hotel-Restaurant Groot Warnsborn B.V.? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Landgoed+Hotel-Restaurant+Groot+Warnsborn+B.V./@52.0103451,5.8653362,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7a57d9acdf3ed:0xec7fcc37a45b52ef!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.0103451!4d5.8653362!16s%2Fg%2F1tdfgy9r?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Arnhem? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Arnhem pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Arnhem
  2. Landgoed Hotel-Restaurant Groot Warnsborn B.V.

Meer in Arnhem

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl