Alp de Veenen Boutique Hotel

Overnachting boeken bij Alp de Veenen Boutique Hotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Alp de Veenen Boutique Hotel en boek direct.

Alp de Veenen Boutique Hotel in Amstelveen

Alp de Veenen Boutique Hotel is een Hotel in Amstelveen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amstelveen terwijl je bij Alp de Veenen Boutique Hotel verblijft. Op de website van Alp de Veenen Boutique Hotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Dit is een samenvatting van de belangrijkste feiten in de tekst. Alp de Veenen Hotel is een familiehotel op een rustige en centrale locatie aan het water, op slechts 15 minuten rijden van Amsterdam. Het hotel biedt 26 kamers met privébadkamers, een tv, telefoon, theefaciliteiten en een terras op het zuiden. Het hotel is het hele jaar geopend en heeft een 24-uurs receptie. Het is ook mogelijk om drankjes, hapjes en lunch te bestellen op het terras. Het hotel ligt dicht bij bezienswaardigheden zoals musea en winkelcentra, en het is ook gemakkelijk om andere steden zoals Den Haag en Utrecht te bereiken.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Alp de Veenen Boutique Hotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Alp de Veenen Boutique Hotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Alp+de+Veenen+Boutique+Hotel/@52.3006259,4.852438,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5e02bb6ddb2b5:0xae15d8be806b671!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3006259!4d4.852438!16s%2Fg%2F1tf80snn?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amstelveen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amstelveen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amstelveen
  2. Alp de Veenen Boutique Hotel

Meer in Amstelveen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl