Htel Serviced Apartments

Overnachting boeken bij Htel Serviced Apartments? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Htel Serviced Apartments en boek direct.

Htel Serviced Apartments in Amstelveen

Htel Serviced Apartments is een Hotel in Amstelveen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amstelveen terwijl je bij Htel Serviced Apartments verblijft. Op de website van Htel Serviced Apartments vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Htel Serviced Apartments in Amstelveen biedt comfortabele en volledig uitgeruste appartementen voor zowel zakelijke reizigers als expats, gezinnen en mensen die verhuizen. De appartementen zijn voorzien van alle benodigdheden, zoals een complete keuken en een flatscreen-tv. Htel biedt ook rondleidingen aan om geïnteresseerden alles te laten zien en vertellen over hun corporate housing oplossingen. Het complex is gunstig gelegen in de regio Amsterdam, met het centrum van Amstelveen op slechts 1,5 km afstand en Amsterdam Airport Schiphol op 15 km afstand. Gasten zijn zeer tevreden over de accommodatie en de faciliteiten, zoals het zwembad, de sauna en de fitnessruimte. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Htel Serviced Apartments.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Htel Serviced Apartments, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Htel Serviced Apartments? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Htel+Serviced+Apartments/@52.2933,4.8701,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c60a8e0694a7db:0x46528a3bc5cd338a!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.2933!4d4.8701!16s%2Fg%2F1td4j9z3?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amstelveen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amstelveen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amstelveen
  2. Htel Serviced Apartments

Meer in Amstelveen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl