Amsterdam Forest Hotel

Overnachting boeken bij Amsterdam Forest Hotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Amsterdam Forest Hotel en boek direct.

Amsterdam Forest Hotel in Amstelveen

Amsterdam Forest Hotel is een Hotel in Amstelveen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amstelveen terwijl je bij Amsterdam Forest Hotel verblijft. Op de website van Amsterdam Forest Hotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Amsterdam Forest Hotel biedt luxe en comfort aan internationale bezoekers. De kamers zijn modern en comfortabel ingericht en beschikken over voorzieningen zoals een 40" Smart TV, airconditioning, WiFi en een Nespresso machine. Het hotel heeft verschillende kamertypes, waaronder een Deluxe Twin Room, een Comfort Twin Room en een Comfort Double Room. Gasten zijn lovend over het comfortabele bed en de warme sfeer van het hotel. Het hotel is gelegen aan de rand van het Amsterdamse Bos en biedt een rustige en ontspannen omgeving. Het boeken via de officiële website is 10% goedkoper. Contactgegevens van het hotel zijn beschikbaar op de website.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Amsterdam Forest Hotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Amsterdam Forest Hotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Amsterdam+Forest+Hotel/@52.317434,4.8566474,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5e1d857aff20b:0x1c90c7b001c33c80!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.317434!4d4.8566474!16s%2Fg%2F11cjtg9sph?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amstelveen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amstelveen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amstelveen
  2. Amsterdam Forest Hotel

Meer in Amstelveen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl