Cityden Group

Overnachting boeken bij Cityden Group? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Cityden Group en boek direct.

Cityden Group in Amstelveen

Cityden Group is een Hotel in Amstelveen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amstelveen terwijl je bij Cityden Group verblijft. Op de website van Cityden Group vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Cityden Zuidas is een accommodatie in Amstelveen, Nederland, met uitzicht op het Amsterdamse Bos. Het is gelegen in een groene omgeving en het openbaar vervoer brengt gasten in 25 minuten naar het stadscentrum van Amsterdam. De accommodatie biedt volledig uitgeruste kamers met een flatscreen-tv, zithoek en keuken. Er is ook een privébadkamer met een regendouche en gratis toiletartikelen. Op de 6e verdieping bevindt zich het restaurant Lucias en er is ook een ruim dakterras. Het Amsterdamse Bos, een populaire plek voor joggen, fietsen en roeien, ligt op 2 km afstand. Het zakendistrict Zuidas en het RAI Convention Centre zijn beide bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto. Schiphol Airport ligt op 7 km afstand. Er is parkeergelegenheid beschikbaar en de accommodatie biedt de mogelijkheid om per e-mail op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen. Let op: de informatie op deze website kan onnauwkeurig of verouderd zijn, dus voor accurate informatie wordt verwezen naar de officiële website.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Cityden Group, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Cityden Group? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Cityden+Group/@52.3169722,4.8719873,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c60a71d2c00001:0xea66538542b98fe8!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3169722!4d4.8719873!16s%2Fg%2F11mv_4scrn?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amstelveen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amstelveen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amstelveen
  2. Cityden Group

Meer in Amstelveen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl