Ibis Budget Amsterdam Zuid

Overnachting boeken bij Ibis Budget Amsterdam Zuid? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Ibis Budget Amsterdam Zuid en boek direct.

Ibis Budget Amsterdam Zuid in Amstelveen

Ibis Budget Amsterdam Zuid is een Hotel in Amstelveen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amstelveen terwijl je bij Ibis Budget Amsterdam Zuid verblijft. Op de website van Ibis Budget Amsterdam Zuid vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het ibis budget Amsterdam City South hotel is een 2-sterren accommodatie gelegen in het zuidelijke zakelijke district van Amsterdam. Het hotel biedt moderne kamers met comfortabele bedden, een flatscreen-tv en een eigen badkamer. Het hotel ligt op loopafstand van metrostation Kronenburg, waardoor het gemakkelijk is om naar het stadscentrum of andere bestemmingen te reizen. Het hotel biedt ook kamers voor gasten met beperkte mobiliteit en heeft een 24-uurs receptie. Er zijn verschillende kameropties beschikbaar, waaronder kamers met een tweepersoonsbed, twee eenpersoonsbedden en extra bedden. Het hotel heeft ook parkeergelegenheid en heeft verhoogde hygiëne- en preventiemaatregelen geïntroduceerd om de veiligheid van gasten te waarborgen. Over het algemeen zijn de gastbeoordelingen positief, hoewel er ook enkele negatieve beoordelingen zijn van gasten die klagen over de netheid van de kamers.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Ibis Budget Amsterdam Zuid, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Ibis Budget Amsterdam Zuid? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Ibis+Budget+Amsterdam+Zuid/@52.3166256,4.8719147,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c60a71d52bb821:0xe0f1e1ac32ba641b!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3166256!4d4.8719147!16s%2Fg%2F11c5_6jt7f?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amstelveen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amstelveen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amstelveen
  2. Ibis Budget Amsterdam Zuid

Meer in Amstelveen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl