WestCord Art Hotel Amsterdam

Overnachting boeken bij WestCord Art Hotel Amsterdam? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van WestCord Art Hotel Amsterdam en boek direct.

WestCord Art Hotel Amsterdam in Amsterdam

WestCord Art Hotel Amsterdam is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij WestCord Art Hotel Amsterdam verblijft. Op de website van WestCord Art Hotel Amsterdam vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De officiële website van WestCord Hotels maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies om een goede online ervaring te bieden. Art Hotel Amsterdam 3-sterren is geschikt voor zowel privé als zakelijk verblijf en biedt comfortabele kamers met gratis wifi, een flatscreen-tv, een espressomachine, een mini-koelkast en roomservice. Het hotel heeft een buitenzwembad en kunstwerken van verschillende kunstenaars. Het restaurant, The Art Brasserie, serveert diner bereid met verse seizoensproducten en biedt ook cocktails. Het hotel heeft ook vergaderzalen en biedt verschillende arrangementen. Het is gelegen aan de Spaarndammerdijk in Amsterdam.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van WestCord Art Hotel Amsterdam, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij WestCord Art Hotel Amsterdam? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/WestCord+Art+Hotel+Amsterdam/@52.3926854,4.8689265,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5e28109168343:0x4ccd3ecec24f82e9!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3926854!4d4.8689265!16s%2Fg%2F1tdypz_n?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. WestCord Art Hotel Amsterdam

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl