Hotel Die Port van Cleve

Overnachting boeken bij Hotel Die Port van Cleve? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Die Port van Cleve en boek direct.

Hotel Die Port van Cleve in Amsterdam

Hotel Die Port van Cleve is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Hotel Die Port van Cleve verblijft. Op de website van Hotel Die Port van Cleve vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Die Port van Cleve bestaat uit drie monumentale gebouwen die met elkaar verbonden zijn, en daarom variëren alle 122 hotelkamers in grootte en indeling. De kamers zijn ontworpen om modern comfort te bieden in een klassieke setting met een Nederlands historisch accent. Er zijn vier verschillende kamertypes: gezellige kamers, comfortabele kamers, superior kamers en suites. De gezellige kamers hebben een eenpersoons-, tweepersoons- of tweepersoonsbed en bieden een perfecte uitvalsbasis voor een stedentrip. De meeste comfortkamers hebben een fantastisch uitzicht over het Koninklijk Paleis en de Nieuwe Kerk op het Damrak. Er zijn ook kamers met een eigen verhaal beschikbaar. Het hotel is momenteel bezig met renovaties en verwacht deze begin april af te ronden. De gemeente Amsterdam voert ook renovaties uit aan de straat voor het hotel, maar de trams rijden weer normaal. Het restaurant in het hotel, genaamd Hulscher's, biedt heerlijke grill- en visgerechten met verse en zelfgemaakte ingrediënten. Het hotel heeft ook een bar genaamd "de Blauwe Parade", waar je kunt genieten van bier, jenever en de grootste Delfts blauwe tegeltableau. Hotel Die Port van Cleve zet zich in voor historische gastvrijheid en vraagt gasten om rechtstreeks contact op te nemen bij het boeken van een kamer om problemen met derden te voorkomen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Die Port van Cleve, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Die Port van Cleve? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Die+Port+van+Cleve/@52.3740512,4.8906021,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609c69308dced:0x5d5a9deb30a218bb!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3740512!4d4.8906021!16s%2Fm%2F0czdz8g?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Hotel Die Port van Cleve

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl