Amor Guesthouse

Overnachting boeken bij Amor Guesthouse? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Amor Guesthouse en boek direct.

Amor Guesthouse in Amsterdam

Amor Guesthouse is een Bed & Breakfast in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Amor Guesthouse verblijft. Op de website van Amor Guesthouse vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Amor Guesthouse is gelegen aan de rand van Amsterdam in de groene buurt Gein. De eigenaren, Alvin en Koen Smit-Amor, heten je van harte welkom in hun mooie huis. Het Gein metrostation ligt op een paar minuten afstand van het huis en brengt je in slechts 30 minuten naar het stadscentrum of de luchthaven. Als je genoeg hebt gezien in het centrum van Amsterdam, kun je in de tegenovergestelde richting 2 minuten lopen en bevind je je in een groot natuurgebied waar je kunt wandelen. Ook kun je in 10 minuten naar het noorden wandelen naar de Gaasperplas, een recreatiemeer. Daarnaast is er een lokale kaasboerderij op 20 minuten loopafstand waar je authentieke Nederlandse kaas kunt kopen. Voor winkelen kun je met de metro in 5 minuten naar de Amsterdamse Poort bij station Bijlmer Arena. Ben je hier voor een conferentie? Het RAI-conferentiecentrum ligt op 25 minuten afstand. Er is ook een supermarkt aan de andere kant van het metrostation waar je je benodigdheden kunt kopen. Amsterdam heeft beroemde grachten en een rondvaart is zeker een aanrader. Het centrum van de stad is vrij klein, dus de meeste verkenning kun je te voet doen. Als je moe bent, kun je altijd een tram of metro nemen. Bezoek de drukke straten in de Rosse Buurt of ontspan in de parken rond het centrum. Houd je van musea? Het Rijksmuseum, de Hermitage of het Van Gogh Museum zijn populaire plekken.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Amor Guesthouse, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Amor Guesthouse? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Amor+Guesthouse/@52.2957539,4.9933532,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c60ddf46c85d91:0x5cb40008d8063a1c!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.2957539!4d4.9933532!16s%2Fg%2F11s7c1rn4n?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Amor Guesthouse

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl