Amsterdam Teleport Hotel

Overnachting boeken bij Amsterdam Teleport Hotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Amsterdam Teleport Hotel en boek direct.

Amsterdam Teleport Hotel in Amsterdam

Amsterdam Teleport Hotel is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Amsterdam Teleport Hotel verblijft. Op de website van Amsterdam Teleport Hotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Amsterdam Teleport Hotel is een uniek hotel in Amsterdam dat de beste aspecten van een hostel en een hotel combineert. Ze bieden verschillende soorten kamers aan, geschikt voor individuele reizigers, groepen vrienden en gezinnen. Het hotel heeft ook een informele en gezellige sfeer, een privéstrand voor de deur, wekelijkse barbecues en gratis fietstours. Daarnaast hebben ze speciale kamers met unieke thema's, zoals een bioscoopkamer en een Formule 1-studio. Het hotel heeft ook samenwerkingen met straatkunstenaars, die de kamers hebben beschilderd. Gasten kunnen ook deelnemen aan fietstours door Amsterdam en er is een mogelijkheid tot samenwerking met getalenteerde fotografen, kunstenaars, muzikanten en influencers. Het adres van het hotel is Heathrowstraat 3-5, 1043 CE Amsterdam, Nederland.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Amsterdam Teleport Hotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Amsterdam Teleport Hotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Amsterdam+Teleport+Hotel/@52.3853381,4.8325635,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5e259f45cfa2f:0x4e877675aa2c9e08!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3853381!4d4.8325635!16s%2Fg%2F11btx0h693?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Amsterdam Teleport Hotel

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl