B&B Gastvrij Lenthe

Overnachting boeken bij B&B Gastvrij Lenthe? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B Gastvrij Lenthe en boek direct.

B&B Gastvrij Lenthe in Dalfsen

B&B Gastvrij Lenthe is een Bed & Breakfast in Dalfsen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Dalfsen terwijl je bij B&B Gastvrij Lenthe verblijft. Op de website van B&B Gastvrij Lenthe vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

B&B Bakhuis Hartje Lenthe en B&B Lenthe Lodge zijn beide vrijstaande tweepersoons huisjes in Dalfsen. Ze bieden maximale privacy en zijn voorzien van een keuken, zitkamer, slaapkamer en luxe inloopdouche. Beide accommodaties hebben een eigen terras en uitzicht op de grote tuin. Gasten kunnen ook gebruik maken van een overdekte buitenkeuken met loungebank en houtkachel. De missie van de eigenaren is om persoonlijke aandacht te geven aan hun gasten en hen te laten genieten van rust en natuur. Het doel is om comfortabele B&B's te bieden met maximale ontspanning en privacy.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B Gastvrij Lenthe, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B Gastvrij Lenthe? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+Gastvrij+Lenthe/@52.467764,6.2293132,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7e0d96c6a26db:0x4b92b2aefcf53ab7!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.467764!4d6.2293132!16s%2Fg%2F11c5bgxt9t?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Dalfsen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Dalfsen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Dalfsen
  2. B&B Gastvrij Lenthe

Meer in Dalfsen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl