Bruist! Bistro Bar Beds

Overnachting boeken bij Bruist! Bistro Bar Beds? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bruist! Bistro Bar Beds en boek direct.

Bruist! Bistro Bar Beds in Cadzand

Bruist! Bistro Bar Beds is een Restaurant in Cadzand. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Cadzand terwijl je bij Bruist! Bistro Bar Beds verblijft. Op de website van Bruist! Bistro Bar Beds vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Restaurant. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bruist! is een bistro, bar en accommodatie gelegen aan de rand van Cadzand-dorp in Zeeland. Ze bieden een originele keuken met streekproducten en gastenkamers voor ontspannen overnachtingen. De bistro serveert gerechten met ingrediënten uit de Zwinstreek, volgens het shared dining principe waarbij je zelf kunt kiezen welke en hoeveel gerechtjes je wilt bestellen. Daarnaast bieden ze ook een selectie van bieren, wijnen en koffie aan. Voor overnachtingen is er de mogelijkheid om een hotelkamer te boeken, inclusief een dagelijks ontbijt. Bruist! beschikt over 9 gastenkamers en biedt gratis WiFi in de hele accommodatie. De openingstijden van de bar en bistro zijn dagelijks vanaf 9 uur, behalve op dinsdag. Reserveren is vereist voor overnachtingen en ontbijt.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bruist! Bistro Bar Beds, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bruist! Bistro Bar Beds? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bruist!+Bistro+Bar+Beds/@51.3732877,3.403302,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4a15cfd807a9d:0x900b1ec7532fd339!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.3732877!4d3.403302!16s%2Fg%2F1tfx424t?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Cadzand? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Cadzand pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Cadzand
  2. Bruist! Bistro Bar Beds

Meer in Cadzand

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl