Strandhotel Cadzand

Overnachting boeken bij Strandhotel Cadzand? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Strandhotel Cadzand en boek direct.

Strandhotel Cadzand in Cadzand

Strandhotel Cadzand is een Hotel in Cadzand. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Cadzand terwijl je bij Strandhotel Cadzand verblijft. Op de website van Strandhotel Cadzand vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Strandhotel in Cadzand-Bad is een unieke plek voor een verblijf aan zee. Het hotel heeft een stijlvol interieur ontworpen door Studio Piet Boon en een culinair aanbod van Sergio Herman. Het hotel ligt op een duin met uitzicht op de brede stranden en biedt een binnenzwembad en sauna's voor ontspanning. De omgeving van het hotel is prachtig, met de Zeeuwse natuur van Het Zwin en het duingebied. Het Strandhotel is ook de thuisbasis van Sergio Herman's restaurantconcepten Pure C en AIRrepublic, waar gasten kunnen genieten van Zeeuwse schaal- en schelpdieren.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Strandhotel Cadzand, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Strandhotel Cadzand? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Boutiquehotel/@51.378479,3.3868149,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47c4a1543d3ff41f:0x77fb1b1194faf455?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Cadzand? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Cadzand pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Cadzand
  2. Strandhotel Cadzand

Meer in Cadzand

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl