Hoeve Cezant

Overnachting boeken bij Hoeve Cezant? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hoeve Cezant en boek direct.

Hoeve Cezant in Cadzand

Hoeve Cezant is een Vakantiewoningverhuur in Cadzand. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Cadzand terwijl je bij Hoeve Cezant verblijft. Op de website van Hoeve Cezant vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Vakantiewoningverhuur. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hoeve Cezant is een rustieke accommodatie op een unieke locatie in Cadzand-Bad, aan de West Zeeuws-Vlaamse kust. De hoeve bestaat uit twee luxe vakantiewoningen die in 2019 zijn gebouwd op de plek van het voormalige wagenhuis. De woningen zijn ingericht in een sfeervolle landelijke stijl met moderne elementen. Ze zijn rookvrij, ruim, comfortabel en van alle gemakken voorzien. Vanaf de bovenverdieping heeft men prachtig uitzicht op de nabijgelegen golfbaan en akkers. De omgeving biedt tal van activiteiten en het strand ligt op korte loopafstand. De woning is luxe uitgerust en biedt alle benodigde faciliteiten. Voor meer informatie over beschikbaarheid en contact kunt u terecht op de website van Hoeve Cezant.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hoeve Cezant, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hoeve Cezant? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hoeve+Cezant/@51.3790017,3.3992757,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4a1c8fd513e27:0xac7d1fb6f8fce0a0!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.3790017!4d3.3992757!16s%2Fg%2F11j64v4nwp?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Cadzand? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Cadzand pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Cadzand
  2. Hoeve Cezant

Meer in Cadzand

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl