Hotel De Schelde

Overnachting boeken bij Hotel De Schelde? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel De Schelde en boek direct.

Hotel De Schelde in Cadzand

Hotel De Schelde is een Hotel in Cadzand. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Cadzand terwijl je bij Hotel De Schelde verblijft. Op de website van Hotel De Schelde vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel de Schelde is een gastvrij hotel met 51 kamers, waaronder 4 suites. De kamers zijn ruimtelijk en intiem ontworpen en bieden faciliteiten van uitzonderlijke kwaliteit. Het hotel staat bekend om zijn persoonlijke benadering en gastvrijheid, waar gasten zich vrij en ontspannen kunnen voelen. Het ontbijt is een unieke ervaring met een ruime keuze aan lekkernijen en live cooking. Het hotel biedt verschillende tarieven, waaronder een Off Season Deal met 25% korting op een verblijf van 3 nachten en een flexibel tarief dat gratis gewijzigd of geannuleerd kan worden tot 7 dagen voor aankomst. Het restaurant serveert verse en eerlijke gerechten in een warme sfeer. Gasten kunnen genieten van het verwarmde zwembad, de Finse sauna en de kruidige hamman. Het hotel biedt ook faciliteiten voor vergaderingen en verhuurt appartementen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel De Schelde, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel De Schelde? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Boutiquehotel/@51.3772222,3.3830556,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47c4a154a6dfcb5f:0x9b163f2addcb27ae?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Cadzand? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Cadzand pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Cadzand
  2. Hotel De Schelde

Meer in Cadzand

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl