Stadsvilla Mout Rotterdam-Schiedam

Overnachting boeken bij Stadsvilla Mout Rotterdam-Schiedam? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Stadsvilla Mout Rotterdam-Schiedam en boek direct.

Stadsvilla Mout Rotterdam-Schiedam in Schiedam

Stadsvilla Mout Rotterdam-Schiedam is een Hotel in Schiedam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Schiedam terwijl je bij Stadsvilla Mout Rotterdam-Schiedam verblijft. Op de website van Stadsvilla Mout Rotterdam-Schiedam vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Stadsvilla Mout is een kleinschalig suite hotel in Schiedam dat onlangs volledig is gerenoveerd. Het hotel is gevestigd in een historisch pand aan de Lange Haven en combineert een behouden sfeer met een modern en comfortabel design. Er zijn 17 suitekamers beschikbaar, waarvan sommige geschikt zijn voor gezinnen. Gasten kunnen genieten van een heerlijk ontbijt en worden geïnspireerd door de verhalen en evenementen die het hotel te bieden heeft. Daarnaast beschikt het hotel over vergaderzalen en worden er culinaire hapjes en Schiedamse Jenever aangeboden. Bezoekers kunnen ook de hidden gems van Schiedam ontdekken. Het hotel heet gasten van harte welkom in het historische pand en biedt een warme en gastvrije service.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Stadsvilla Mout Rotterdam-Schiedam, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Stadsvilla Mout Rotterdam-Schiedam? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Stadsvilla+Mout+Rotterdam-Schiedam/@51.9146804,4.3970506,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4356b3e1f94a1:0x2a78589db74854a5!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9146804!4d4.3970506!16s%2Fg%2F11hc_7xmyl?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Schiedam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Schiedam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Schiedam
  2. Stadsvilla Mout Rotterdam-Schiedam

Meer in Schiedam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl